Αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα ο Αρτούρ (vid)

Αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα ο Αρτούρ (vid)

O Βραζιλιάνος μέσος είπε με συγκινητικό τρόπο αντίο στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο Αρτούρ αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, με τον Βραζιλιάνο μέσο να συνεχίζει την καριέρα του στο Τορίνο και την Γιουβέντους.

O 24χρονος παίκτης είπε με συγκινητικό τρόπο αντίο στην ομάδα της Βαρκελώνης. Όπως τόνισε, νιώθει ευγνώμων που ήταν μέλος των Μπλαουγκράνα, ενώ θα έχει για πάντα στην καρδιά του την Μπαρτσελόνα.

«Οι αποχαιρετισμοί είναι πάντα δύσκολοι, αλλά ακόμα περισσότερο αν είναι για να αφήσεις πίσω σου ένα μέρος που είναι πλέον το σπίτι μου, μια απίστευτη πόλη που μένει για πάντα στην καρδιά μου, όπου όλοι με υποδέχθηκαν ως έναν ακόμα Καταλανό.

Μου αποκάλυψαν μια νέα κουλτούρα και με βοήθησαν να μεγαλώσω ως παίκτη και, πάνω απ’ όλα, ως άνθρωπο. Αποχαιρετώ ένα γκρουπ εντυπωσιακών παικτών, νιώθω πολύ τυχερός που έπαιξα μαζί τους, αλλά πάνω απ’ όλα ευγνώμων που είχαν την στήριξή τους ως φίλους, ανθρώπους με τεράστια καρδιά.

Και από έναν φίλαθλο κόσμο που κατέκτησε από την πρώτη μέρα, με γεμίζει περηφάνια να είμαι κουλέ (σ.σ. φίλαθλος της Μπαρτσελόνα) και το ότι υπερασπίστηκα ένα από τα πιο σημαντικά εμβλήματα του κόσμου, που μου έδειξε μια αγάπη και έναν σεβασμό που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Σήμερα ήρθε η ώρα για το αντίο, αλλά παίρνοντας ένα κομμάτι απ’ όλα όσα έζησα εδώ για πάντα στην καρδιά μου. Σε ευχαριστώ για όλα, Βαρκελώνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ