Χετάφε – Μπιλμπάο 2-2

Χετάφε – Μπιλμπάο 2-2

Το ματς ανάμεσα σε Χετάφε και Αθλέτικ Μπιλμπάο μπορεί να μην είχε νικητή, καθώς έληξε 2-2, είχε όμως πολλά γκολ και ακόμη περισσότερες φάσεις.

Χάθηκε η μπάλα στη Μαδρίτη, εκεί όπου η Χετάφε φιλοξένησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της La Liga με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2.

Μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν σημειωθεί ακόμη πιο πολλά γκολ αν οι επιθετικοί είχαν την τύχη με το μέρος τους ή αν οι τερματοφύλακες δεν ήταν σε μεγάλο βράδυ. Το ματς ξεκίνησε πολύ καλά για τους φιλοξενούμενους που πήραν το προβάδισμα με τον Γουΐλιαμς στο 13′.

Όμως, δεν το χάρηκαν για πολύ, αφού οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μολίνα, ο οποίος ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι. Από εκεί και πέρα όσες φάσεις και αν έγιναν μπροστά από τις δύο εστίες δεν βρήκαν δίχτυα.

Αυτό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με Βάσκους να προηγούνται εκ νέου χάρη στο πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ραούλ Γκαρσία στο 48′. Τρία λεπτά αργότερα (51′) οι παίκτες της Χετάφε θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, όμως, ο Μολίνα ήταν άστοχος αυτή τη φορά από την «εσχάτη των ποινών».

Ωστόσο, η Χετάφε κατάφερε να φέρει το ματς σε απόλυτη ισορροπία χάρη στο τέρμα του Άνχελ στο 74΄που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ