Μπαρτσελόνα : Πιέζει να φύγει σαν ελεύθερος ο Βιδάλ

Μπαρτσελόνα : Πιέζει να φύγει σαν ελεύθερος ο Βιδάλ

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Αρτούρο Βιδάλ θέλει να αποχωρήσει (και) αυτός από την Μπαρτσελόνα.

Tην ώρα που βασικό θέμα στην Μπαρτσελόνα είναι η επιθυμία του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει, πολλά βασικά στελέχη της ομάδας θέλουν και αυτά με την σειρά τους να συνεχίσουν την καριέρα τους εκτός Καμπ Νου.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, με την Σεβίλλη να είναι η επόμενος προορισμός του, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ από το εξωτερικό και ο Αρτούρο Βιδάλ έχει τάσεις φυγής από τους Μπλαουγκράνα.

Ο Χιλιανός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Ρόναλντ Κούμαν για την επόμενη χρονιά και πιέζει τον σύλλογο για να τον αφήσει ελεύθερο. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο ατζέντης του παίκτη έχει καθίσει ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Μπλαουγκράνα για να βρεθεί η φόρμουλα και έτσι ο Βιδάλ να αποχωρήσει και αυτός από την Βαρκελώνη.

Όσο για το μέλλον του 33άχρονου άσου, η Ίντερ και ο Αντόνιο Κόντε τον έχουν τοποθετήσει ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα, ενώ και η Γιουβέντους παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ