Μάλαγα : Σε διαπραγματεύσεις με τον Ιντέγιε

Μάλαγα : Σε διαπραγματεύσεις με τον Ιντέγιε

Η Μάλαγα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα έχει καταθέσει πρόταση στον Ιντέγιε Μπράουν, έπειτα από αίτημα του νέου προπονητή της ομάδας, Χοσέ Γκονζάλεθ.

Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση (13 γκολ), την πέμπτη χειρότερη άμυνα (33 γκολ), το δεύτερο χειρότερο συντελεστή τερμάτων (-20) και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 11 βαθμούς έπειτα από 19 αγωνιστικές (3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 14 ήττες) στην Primera Division. O Μίτσελ έφυγε, ο Χοσέ Γκονζάλεθ ανέλαβε τον πάγκο της Μάλαγα, αυτό όμως δεν αρκεί για την παραμονή στην κατηγορία. Ο ισπανικός σύλλογος «ξεψαχνίζει» την αγορά για την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών και ένας εξ αυτών δεν αποκλείεται να είναι ένας γνώριμός μας.

Ο λόγος για τον Ιντέγιε Μπράουν, στον οποίο έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση συνεργασίας. Ο Νιγηριανός πρώην φορ του Ολυμπιακού, βρισκόταν στην κορυφή της λίστας που παρέδωσε ο Γκονζάλεθ στη διοίκηση αναφορικά με τις μετεγγραφικές του επιθυμίες και οι συζητήσεις ξεκίνησαν άμεσα, μιας και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. «Η συμφωνία θα μπορούσε να κλείσει σύντομα, καθώς ο Ιντέγιε έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη ομάδα της Tianjin Teda», αναφέρει το δημοσίευμα, με το 101tv να αποκαλύπτει την εν λόγω είδηση και τη Marca να την επιβεβαιώνει.

Ο 51χρονος τεχνικός τον γνωρίζει από τη θητεία του στην Κίνα (ήταν βοηθός στην Beijing Guoan τη διετία 2014-2016 και πρώτος προπονητής τη σεζόν 2016/17) και θεωρεί ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που με τα γκολ του θα μπορέσει να βοηθήσει τη Μάλαγα στη μάχη που θα δώσει στο δεύτερο γύρο για την παραμονή της στα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου. Από τον Αύγουστο του 2015 όταν και αποκτήθηκε ως τον Φλεβάρη του 2017 όταν και αποχώρησε, ο Ιντέγιε φόρεσε 65 φορές τη φανέλα του Ολυμπιακού, σκοράροντας 28 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ. Προηγουμένως αγωνίστηκε σε Bayelsa United, Ocean Boys, Ξαμάξ, Σοσό, Ντινάμο Κιέβου και Γουέστ Μπρομ, στην οποία οι Πειραιώτες έδωσαν 5.420.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ