Μόντριτς : «Μεγάλη απώλεια για τη La Liga αν φύγει ο Μέσι»

Μόντριτς : «Μεγάλη απώλεια για τη La Liga αν φύγει ο Μέσι»

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ εκτός Μπαρτσελόνα, με τον Λούκα Μόντριτς να δηλώνει πως μία τέτοια φυγή θα έκανε ζημιά σε όλο το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά ποια θα είναι η τελική κατάληξη της υπόθεσης του Λιονέλ Μέσι. Αυτό που ξέρουμε ωστόσο, είναι πως ο Αργεντινός επιθυμεί πραγματικά να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, έπειτα από 20 χρόνια στην Καταλονία. Η συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Μπαρτομέου και στον πατέρα του Μέσι δεν είχε κανένα απολύτως αποτέλεσμα, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους.

Πάνω στο θέμα μίλησε και ένας από το «εχθρικό» στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος αναφέρθηκε για την ενδεχόμενη αποχώρηση του pulga από τους «μπλαουγκράνα», κάνοντας λόγο για μεγάλη απώλεια, όχι μόνο για την Μπαρτσελόνα αλλά για ολόκληρη τη La Liga.

«Θα ήταν πραγματικά μία τεράστια απώλεια. Όπως όταν αποχώρησε ο Κριστιάνο. Δεν μπορείς και δεν πρέπει να κοιτάς το παρελθόν. Εάν όντως συμβεί, τότε θα είναι μία μεγάλη ήττα για όλο το πρεστίζ του ισπανικού ποδοσφαίρου. Αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, καθώς θα αναλάβουν νέοι παίκτες», δήλωσε ο Μόντριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ