Μπαρτσελόνα : «Τελειώνει» και ο Βιντάλ

Μπαρτσελόνα : «Τελειώνει» και ο Βιντάλ

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα θα είναι ο Αρτούρο Βιντάλ, καθώς οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζονται να του λύσουν το συμβόλαιο, δίνοντας του τη δυνατότητα να επιλέξει ως ελεύθερος την επόμενη του ομάδα.

Πολλές είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, με τον Ρόναλντ Κούμαν να ετοιμάζει τη νέα ημέρα κάνοντας ολικό «λίφτινγκ» στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ενημερώσει τον Λουίς Σουάρες πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα της νέας σεζόν, ενώ ο Ιβάν Ράκιτις αποτελεί ήδη παρελθόν, επιστρέφοντας στη Σεβίλλη, όπου έφτιαξε το όνομα του.

Πολύ κοντά στην αποχώρηση του βρίσκεται πλέον και ο Αρτούρο Βιντάλ. Ο Χιλιανός μέσος είναι ένας από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την αποδέσμευση του και τη λύση του συμβολαίου του.

Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Βιντάλ έχει δείξει η Ίντερ, καθώς ο Αντόνιο Κόντε επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ των «νερατζούρι», με τις τελευταίες εξελίξεις να οδηγούν στη συμφωνία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ