Συμφώνησε με τον Ντεπάι η Μπαρτσελόνα

Συμφώνησε με τον Ντεπάι η Μπαρτσελόνα

Παίκτης της Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται ο Μέμφις Ντεπάι, με τους μπλαουγκράνα να έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με τη Λιόν όσο και με τον Ολλανδό.

Η μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες δεν προχωρά και η Μπαρτσελόνα ολοκληρώνει τις επαφές για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελόνης «Sport» ο Ρόναλντ Κούμαν εισηγήθηκε την απόκτηση του Ολλανδού σταρ της Λιόν και κατέθεσε πρόταση 25 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Ο Ντεπάι συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη διάσημη ισπανική ομάδα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται ν’ ανακοινωθεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στο μεταξύ, ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ θα καλύψει το κενό του Ιβάν Ράκιτιτς στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα. Ο Κροάτης άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεβίλη και ο Ολλανδός διεθνής μέσος έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Βαρκελόνης για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αποτελώντας προσωπική επιλογή του νέου προπονητή των «μπλαουγκράνα».

Ο 29χρονος διεθνής άσος, που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ από το 2016, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021 και αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της «Μπάρτσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ