Η γαλλική «τριπλέτα» που θέλει η Ρεάλ για το 2021

Η γαλλική «τριπλέτα» που θέλει η Ρεάλ για το 2021

Η Ρεάλ έχει στοχεύσει σε μία γαλλική τριπλέτα, που αν «μετακομίσει» στη Μαδρίτη, θα αλλάξει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Το φετινό καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι» κυλά σε υποτονικούς ρυθμούς, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των πολυεπίπεδων επιπτώσεων που έχει επιφέρει.

Ομως οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης, σχεδιάζουν ήδη τις κινήσεις τους για την επόμενη χρονιά, ελπίζοντας ότι η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε υγειονομικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό, οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν στοχεύσει σε μία γαλλική τριπλέτα, που εφ΄ όσον «μετακομίσει» στην Μαδρίτη, δεν αποκλείεται ν΄ αλλάξει άρδην τον ποδοσφαιρικό συσχετισμό σε επίπεδο κορυφής.

Οπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «As», οι Μαδριλένοι θέλουν να αποκτήσουν τον Κιλιάν Μπαπέ, τον Νταγιότ Ουπαμεκανό και τον Εντουάρντο Καμαβινγκά, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να έχουν μία εξαιρετική συνεργασία με τον Ζινεντίν Ζιντάν και να εξελιχθούν τα μέγιστα, υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη τους.

Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ νωρίς για τις όποιες εκτιμήσεις και φυσικά για την επαλήθευση του… σεναρίου, εάν η Ρεάλ ολοκληρώσει αυτές τις μεταγραφές, θα ενισχυθεί εντυπωσιακά στα μετόπισθεν με τον Ουπαμεκανό, καθώς ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός της Λειψίας εξελίσσεται σε έναν από τους κορυφαίους στόπερ της Ευρώπης.

Ταυτόχρονα, η απόκτηση των Καμαβινγκά και Μπαμπέ, θα βελτιώσει σε υπερθετικό βαθμό την μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας, δεδομένου ότι ο μεν πρώτος θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος επιθετικός του πλανήτη αν και μόλις 22 ετών, ο δε δεύτερος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Ρεν.

Πάντως για να ολοκληρωθεί η επιθυμία του «Ζιζού», ο οποίος προφανώς είναι ο… εμπνευστής αυτού του σεναρίου, θα πρέπει να γίνει η αρχή και ειδικότερα η «επικράτηση» της Ρεάλ στην «μάχη» με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα δικαιώματα του 18χρονου Καμαβινγκά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ