Μπαρτσελόνα : Στα «ραντάρ» Μπεγερίν και Κανσέλο για αντί-Σεμέντο

Μπαρτσελόνα : Στα «ραντάρ» Μπεγερίν και Κανσέλο για αντί-Σεμέντο

Το μέλλον του Νέλσον Σεμέντο στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται στον αέρα και ήδη οι «μπλαουγκράνα» έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές.

Σε νέα εποχή έχει μπει η Μπαρτσελόνα από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός προπονητής, είναι αυτός που καλείται να πάρει στις πλάτες του, το δύσκολο έργο της αναδιαμόρφωσης και του «ξεσκαρταρίσματος» του ρόστερ, το οποίο παραμένει σχεδόν το ίδιο τα τελευταία τρία χρόνια.

Ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να νιώθουν την απαιτούμενη σιγουριά, είναι ο Νέλσον Σεμέντο. Ο Πορτογάλος δεξιός οπισθοφύλακας πραγματοποίησε μία κάκιστη σεζόν με τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, οι Καταλανοί έχουν ήδη βρει τους πιθανούς αντικαταστάτες του Πορτογάλου, έχοντας θέσει ως πρώτους στόχους τον Μπεγερίν και τον Κανσέλο. Ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ είναι προϊόν της Μασία, ενώ ο παίκτης της Σίτι δουλεύει υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν θεωρείται εύκολη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ