Μπέιλ : «Προτιμώ να βλέπω γκολφ στον ελεύθερο χρόνο μου»

Μπέιλ : «Προτιμώ να βλέπω γκολφ στον ελεύθερο χρόνο μου»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε για την κριτική που δέχεται και ξεκαθάρισε πως προτιμάει να μην παρακολουθεί ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στον ελεύθερο χρόνο του.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ σημείωσε δύο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στην ευρεία νίκη επί της Ντερπορτίβο Λα Κορούνια με 7-1 και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της βασίλισσας στην αναμέτρηση.

Ο Ουαλός σχολίασε την εμφάνιση και τη νίκη των μερένχες, ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχεται λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει, διότι στον ελεύθερο χρόνο του παρακολουθεί γκολφ.

«Θα ήταν ωραίο να μείνω στο παιχνίδι και να προσπαθήσω να κάνω χατ-τρικ, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα ήταν η νίκη και η ανάκτηση της εμπιστοσύνης από τον προπονητή και τον κόσμο», είπε ο Ουαλός επιθετικός, ενώ απαντώντας σχετικά με την κριτική που έχει δεχθεί τόνισε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω πολύ ποδόσφαιρο. Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να παρακολουθώ γκολφ στον ελεύθερο χρόνο μου. Ακόμα δεν σκεφτόμαστε τους αγώνες με την Παρί Σεν Ζερμέν, επειδή υπάρχει αρκετός χρόνος», πρόσθεσε.

«Πρέπει να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Πρέπει να διασφαλίσουμε το Champions League γιατί είναι σημαντικό και στη συνέχεια, θα πρέπει να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση ως ομάδα. Εγώ δούλεψα σκληρά. Έχει περάσει καιρός από την χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο μου και αισθάνομαι πολύ καλά. Σε κάθε παιχνίδι θα είμαι και καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ