Μπαρτσελόνα Χιρόνα 3-1

Μπαρτσελόνα Χιρόνα 3-1

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-1 της Χιρόνα στην πρόβα τζενεράλε πριν από την επίσημη έναρξη της στη σεζόν, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή ως συνήθως τον Λιονέλ Μέσι.

Μπορεί να μην έμεινε με δικιά του επιθυμία… Μπορεί να έκανε τα πάντα για να αποχωρήσει… Ωστόσο η αγάπη του για την Μπαρτσελόνα δεν του επέτρεψε να οδηγήσει την ομάδα στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα να παραμείνει στη Βαρκελώνη και να συνεχίσει να ζαλίσει τις ισπανικές άμυνες για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο. Ο λόγος φυσικά για τον Λιονέλ Μέσι.

Οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν σήμερα το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας στην τεχνική ηγεσία τον Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός θέλει να αντιστρέψει το μουντό κλίμα που επικρατεί στην Καταλονία, θέλοντας παράλληλα να πάρει όλα τα καλά του Λέο Μέσι, ο οποίος ακόμη και στα φιλικά παραμένει ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-1 της συμπολίτισσας Χιρόνα, με τον pulga να έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ, καθώς σκόραρε τα δύο και «εφηύρε» το άλλο. Μάλιστα το ένα του γκολ ήταν σουτ «φωτοβολίδα» στέλνοντας την μπάλα στις αράχνες με το «κακό» του πόδι…

Το άλλο γκολ ήρθε από κόντρα, ενώ το πρώτο γκολ του αγώνα το σημείωσε ο Φιλίπε Κουτίνιο, έπειτα από πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια την οποία ξεκίνησε από το πουθενά με μία πάσα εφεύρεση ο Μέσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ