Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Στα «βαθιά» από νωρίς η Ρεάλ Μαδρίτης, μένοντας στο 0-0 με την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα». Επιστροφή στο ισπανικό ποδόσφαιρο μετά από δέκα χρόνια για τον Νταβίντ Σίλβα.

Στα δύσκολα από νωρίς θα μπει η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα», χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της διατήρησης των σκήπτρων.

Οι «μερένχες» ήταν απειλητικοί στο επιθετικό σκέλος, έχοντας την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ωστόσο βρήκαν μπροστά τους έναν εξαιρετικό Άλεξ Ρεμίρο, ο οποίος πραγματοποίησε έξι επεμβάσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ζιντάν παρέταξε τα τρία του «αστέρια», Βινίσιους, Έντεγκαρντ, Ροντρίγκο, με τον δεύτερο να αγωνίζεται απέναντι στην ομάδα όπου πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός. Κανείς τους ωστόσο δεν κατάφερε να λύσει τον «γόρδιο δεσμό», ενώ ο Μπενζεμά από τη μεριά του σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Σημαντική ήταν η στιγμή της εισόδου του Νταβίντ Σίλβα στο παιχνίδι, με τον Ισπανό να επιστρέφει στη La Liga έπειτα από δέκα χρόνια επιτυχιών στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς αγωνίστηκε για σχεδόν 30 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ