Στην Ελτσε ο Μπογέ

Στην Ελτσε ο Μπογέ

Ο Αργεντινός επιθετικός, που πέρασε από την ΑΕΚ τη σεζόν 2018/2019, συμφώνησε σε όλα με την Ελτσε και μετακομίζει στην Ισπανία για να αγωνιστεί στην Primera Division.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως βρήκε ο Λούκας Μπογέ.

Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ συμφώνησε σε όλα με την Ελτσε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Primera Division.

Ο 24χρονος επιθετικός επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα, στο οποίο είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Θέλτα στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, ενώ πέρσι έπαιξε στην Championship με τα χρώματα της Ρέντινγκ.

Αναλυτικά όσα γράφει το δημοσίευμα:

«Ο Αργεντινός Λούκας Μπογέ είναι ο νέος παίκτης της Ελτσε, σύμφωνα με πληροφορίες. Πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ρέντινγκ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας. Ο 24χρονος επιθετικός είναι ένα ακόμα στοίχημα της διοίκησης που θέλει να στηρίξει την ομάδα.

Το 2018 αγωνίστηκε στην Θέλτα Βίγκο, ενώ είχε περάσει από την ΑΕΚ, την Ρίβερ Πλέιτ, τη Νίουελς Μπόις και πιο πρόσφατα από την Τορίνο. Ο Λούκας Μπογέ έχει αγωνιστεί συνολικά 132 ματς και έχει σκοράρει 10 γκολ. Είναι 1,81μ και ζυγίζει 83 κιλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ