Ρεάλ Μαδρίτης : Ψάχνει να δώσει δανεικό τον Γιόβιτς

Ρεάλ Μαδρίτης : Ψάχνει να δώσει δανεικό τον Γιόβιτς

Ο Λούκα Γιόβιτς δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι σήμερα στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγόρασε το καλοκαίρι του 2019 τον Λούκα Γιόβιτς από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, η παρουσία του στη «βασίλισσα» δεν έφτασε ποτέ στο επίπεδο που προσδωκούσαν οι Μαδριλένιοι.

Μετά από μία σεζόν στο Μπερναμπέου μετράει μόλις δύο γκολ σε 27 εμφανίσεις, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να μην του δείχνει εμπιστοσύνη, αν και ο τεχνικός της Ρεάλ διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει κόντρα με τον Σέρβο επιθετικό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Γιόβιτς, μία ομάδα προκειμένου να δοθεί δανεικός, να αποκτήσει ξανά την εμπιστοσύνη στα πόδια του και να επιστρέψει στη συνέχεια πιο δυνατός.

Ο Γιόβιτς φαίνεται επίσης να θέλει τον δανεισμό του, ώστε να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής και μάλιστα επιθυμεί την επιστροφή του στη Bundesliga για λογαριασμό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Όμως, το γερμανικό κλαμπ δεν ενδιαφέρεται, συνεπώς η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει το ψάξιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ