Φατί : 10+ γκολ πιο γρήγορα και από τον Μέσι (pic)

Φατί : 10+ γκολ πιο γρήγορα και από τον Μέσι (pic)

Ο απίστευτος 17χρονος Άνσου Φατί πραγματοποίησε ακόμη μια τρομερής εμφάνιση στην άνετη επικράτηση της Μπαρτσελόνα με 4-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των τοπ-5 πρωταθλημάτων που φτάνει τουλάχιστον τα 10 γκολ.

Ό,τι και να πει κανείς για αυτόν τον απίθανο πιτσιρικά που ακούει στο όνομα Άνσου Φατί θα είναι λίγο. Ο 17χρονος ήταν χάρμα οφθαλμών για μια ακόμη φορά στην άνετη πρώτη νίκη της Μπαρτσελόνα επί εποχή Ρόναλντ Κούμαν, καθώς σκόραρε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά, ενώ ήταν και εκείνος που κέρδισε το πέναλτι που ευστόχησε ο Μέσι.

Με ένα ποδοσφαιρικό «θράσος» που σπανίζει, ο Φατί συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς σε ηλικία 17 ετών και 332 ημερών, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των τοπ-5 πρωταθλημάτων που φτάνει τουλάχιστον τα 10 γκολ!

Για να καταλάβει κανείς τη σπουδαιότητα του επιτεύγματος, αρκεί να γνωρίζει πως ο ανήλικος Μέσι είχε μόλις ένα γκολ πρωταθλήματος! Επιπλέον, στα τελευταία εννέα παιχνίδι που ξεκίνησε βασικός, το τρομερό wonderkid έχει σκοράρει επτά φορές, ενώ έχει κερδίσει και δύο πέναλτι. Ένα όνομα που σίγουρα θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ