Βαλβέρδε : «Θα τρέχω μέχρι να σκάσουν τα πόδια μου»

Βαλβέρδε : «Θα τρέχω μέχρι να σκάσουν τα πόδια μου»

Ο Ουρουγουανός μέσος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπέτις.

Ο Φεντερικό Βαλβέρδε κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν για τις ικανότητες του. Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός του δίνει αρκετές ευκαιρίες στο βασικό σχήμα και ο ταλαντούχος μέσος τις αρπάζει από τα… «μαλλιά».

Αυτή τη φορά, στο παιχνίδι κόντρα στην Μπέτις, όχι απλά βρήκε δίχτυα αλλά έτρεξε και πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο 22χρονος άσος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει καθιερωθεί στα πλάνα του ισπανικού συλλόγου.

Αναλυτικά είπε: «Το ματς με την Μπέτις ήταν δύσκολο. Εχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Εμείς πιέσαμε από το πρώτο λεπτό, όπως μας είπε ο προπονητής και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό το ματς όμως ανήκει στο παρελθόν. Θέλουμε τη νίκη τώρα με την Βαγιαδολίδ (30/09).

Ο προπονητής μου, έχει ζητήσει να κλέβω μπάλες στον άξονα και να πατάω περιοχή. Έπρεπε να σκοράρω και το έκανα. Το γκολ σου δίνει κίνητρο για τη συνέχεια. Οι μέσοι πρέπει να τρέχουν. Αυτό κάνω και θα το κάνω μέχρι να… σκάσουν τα πόδια μου. Θα αφήνω τα πάντα στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ