Mέσι : «Όλοι ενωμένοι, τα καλύτερα έρχονται»

Mέσι : «Όλοι ενωμένοι, τα καλύτερα έρχονται»

Διατεθειμένος να αφήσει την κόντρα του με την Μπαρτσελόνα στην άκρη είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός που ο Λιονέλ Μέσι είχε κάνει γνωστή την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο εν τέλει ο Αργεντίνος σούπερ σταρ παρέμεινε τουλάχιστον για ακόμα έναν χρόνο στους Μπλαουγκράνα.

Πλέον ο Pulga σε συνέντευξη του στην καταλανική Sport είναι διατεθειμένος να αφήσει στην κόντρα του με τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και είναι επικεντρωμένος μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Μετά από τόσες διαφωνίες, θέλω να βάλω ένα τέλος σε αυτό. Όλοι οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα να είναι ενωμένοι, τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Αντιλαμβάνομαι τα λάθη μου, αν υπάρχουν όμως έγιναν για να δημιουργήσω μία καλύτερη και πιο ισχυρή Μπαρτσελόνα».

Το πάθος και ο ενθουσιασμός θα είναι τα στοιχεία για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάντα ενωμένοι και αποφασισμένοι προς την ίδια κατεύθυνση» ενώ μιλάει και προς τον κόσμο της Μπαρτσελόνα: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα, που μας ακολουθούν. Αν κάποιος ενοχλήθηκε από κάτι που είπε ή έκαναν, να μην κάνει λάθος πως πάντα το έκανα σκεπτόμενος το καλό της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ