Ρεάλ Μαδρίτης : «Κλέβει» τον Αουάρ από την Άρσεναλ

Ρεάλ Μαδρίτης : «Κλέβει» τον Αουάρ από την Άρσεναλ

Έτοιμη για το κόλπο «γκρόσο» είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με την L'Equipe φέρεται να «κλέβει» τον Χουσέμ Αουάρ μέσα από τα χέρια της Άρσεναλ.

Ήταν γνωστό εξ αρχής πως η υπόθεση του Χουσέμ Αουάρ ήταν εξαιρετικά δύσκολη για την Άρσεναλ. Από τη μία οι υψηλές απαιτήσεις της Λιόν και από την άλλη οι χαμηλές οικονομικές δυνατότητες της Άρσεναλ αυτή την περίοδο.

Το deal δεν ήταν ποτέ κοντά αν και οι «κανονιέρηδες» είχαν σε καλό δρόμο τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο πρόεδρος της Λιόν ωστόσο ανέφερε πως η πρόταση των Λονδρέζων ήταν «προσβλητική» για τον σύλλογο, βγάζοντας στη φόρα ουσιαστικά τα προβλήματα της Άρσεναλ.

Και από το πουθενά… εμφανίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένγκες» δεν είχαν και πιθανώς δεν θα έχουν ποτέ τέτοια προβλήματα και ετοιμάζονται να κάνουν τη δικιά τους κίνηση, γνωρίζοντας πως οι Γάλλοι επιθυμούν ένα ποσό της τάξης των 65 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με την L’Equipe, oι πρωταθλητές Ισπανίας ετοιμάζονται να κάνουν γερό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Γάλλου μέσου, ο οποίος έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του να κάνει το μεγάλο βήμα και να δοκιμαστεί σε κάποιο δυσκολότερο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ