Μέσι : «Η ανισότητα, ένα από τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας μας»

Μέσι : «Η ανισότητα, ένα από τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας μας»

Για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία τη σημερινή ημέρα αλλά και για τις βασικές ανάγκες που υπάρχουν στα κοινωνικά στρώματα εν καιρό πανδημίας, μίλησε ο Λιονέλ Μέσι.

Σημαντική ήταν και συνεχίζει να είναι η βοήθεια του Λιονέλ Μέσι κατά της πανδημίας, κάνοντας δωρεές σε νοσοκομεία και οργανισμούς που καταπολεμούν τον κορωνοϊό, τόσο στην Αργεντινή, όσο και στην Ισπανία.

Με αφορμή τα όσα έχουν γίνει την εποχή του κορωνοϊού, ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής και της Μπαρτσελόνα μίλησε για τα κοινωνικά προβλήματα που υπάρχουν στις μέρες μας και για τις δωρεές που γίνονται στην πατρίδα του, δηλώνοντας υπερήφανος ως Αργεντινός.

«Η ανισότητα είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας. Είναι απαραίτητο να έχουν πρόσβαση σε νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και τρόφιμα πρώτης ανάγκης, όσοι έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.

Με κάνει βαθύτατα περήφανο η εμπλοκή ανθρώπων που βοηθούν σε μαγειρεία της Αργεντινής, ακόμα και σε τόσο δύσκολες εποχές όπως αυτές που ζούμε» πρόσθεσε ο Μέσι, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «όλα τα τρόπαια που θα κατακτηθούν φέτος, θα έπρεπε να αφιερωθούν σε όλους τους ανθρώπους που βοηθούν με αυτόν τον τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ