Γρανάδα – Σεβίλλη 1-0 (vid)

Γρανάδα – Σεβίλλη 1-0 (vid)

Η Γρανάδα νίκησε εντός έδρας τη Σεβίλλη με 1-0 για την 6η αγωνιστική της La Liga και ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Γρανάδα, πήρε μια σημαντική εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Σεβίλλη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της La Liga και ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις ωστόσο η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έβγαλε δύναμη και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η Σεβίλλη έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές καθώς ο Χαρδάν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σεβίλλη ξεκίνησε χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία της με το δοκάρι του Μουνίρ στο 49′. Στο 82′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της νίκης με τον Φουλκιέ να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Ερέρα με γυριστή κεφαλιά να κάνει το 1-0 που έδωσε τη νίκη στη Γρανάδα η οποία έχει κάνει το 3/3 εντός έδρας και έφτασε τους 10 βαθμούς συγκατοικώντας προσωρινά στην κορυφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρουί Σίλβα, Χερμάν Σάντσεθ, Νέβα, Ντουάρτε, Φουλκιέ, Πουέρτας, Γκοναλόν (69′ Ερέρα), Μοντορό (74′ Σουάρες), Μίγια, Κένεντι (59′ Ματσίς), Σολδάδο (74′ Φέντε Βίκο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ