Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ 0-1

Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ 0-1

Τρελαίνει κόσμο η Κάντιθ! Οι νεοφώτιστοι πήραν τεράστια νίκη με 1-0 επί της Ρεάλ μέσα στο «Alfredo Di Stefano» χάρη στο γκολ του Λοθάνο στο 16' και έπιασαν κορυφή.

Τρομερή Κάντιθ υποχρέωσε τη Ρεάλ στην πρώτη της ήττα εδώ και επτά μήνες! Η ομάδα από την Ανδαλουσία ήταν εξαιρετική σε όλο το παιχνίδι και πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της τραγικής ομάδας του Ζιντάν την οποία και έπιασε στην κορυφή της La Liga με 10 βαθμούς.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η Κάντιθ έδειξε από τα πρώτα δευτερόλεπτα τις διαθέσεις της. Ο Ράμος με μεγάλη επέμβαση πάνω στη γραμμή έσωσε στο πρώτο λεπτό το σουτ του Νεγράεδο και στο 7′ ο Κουρτουά έσωσε σε προσπάθεια του Λοθάνο.

Εννιά λεπτά μετά όμως, δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο ο Βέλγος τερματοφύλακας όταν ο Νεγρέδο έβγαλε στον Λοσάνο που ανενόχλητος πλάσαρε για το 0-1. Ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ αλλά ο Κουρτουά του είπε «όχι» στο 30′ και δέκα λεπτά αργότερα ο Βαράν είχε ουσιαστικά την πρώτη καλή στιγμή για τη Ρεάλ αλλά η κεφαλιά του έφυγε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Νεγρέδο ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με κεφαλιά στο 56′ και στο 79′ η Ρεάλ σκόραρε με τον Μπενζεμά αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μάλιστα ο Γάλλος είχε και δοκάρι δύο λεπτά μετά, με το 0-1 να μένει ως το τέλος και την Κάντιθ να πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη.

Στο 56ο λεπτό ο Νεγρέδο πήρε νέα κεφαλιά που έφυγε λίγο έξω, όπως κι εκείνη του Φάλι στο 66’ και στην κόντρα ο Λεντέσμα έσωσε μετά από σουτ του Βινίσιους. Στο 79’ η Ρεάλ σκόραρε αλλά το

Ρεάλ: Κουρτουά, Ράμος (46’ Μιλιτάο), Μαρσέλο, Βαράν, Νάτσο, Κρόος (77’ Γιόβιτς), Ίσκο (46’ Βαλβέρδε), Μόντριτς (46’ Κασεμίρο), Βινίσιους, Βάσκεθ (46’ Aσένσιο), Μπενζεμά

Κάντιθ: Λεντέσμα, Κάλα, Ακαπό, Φαλί Χιμένεθ, Εσπίνο, Άλεξ (85’ Χάιρο), Χοσέ Μάρι (75’ Γαρίδο), Σάλβι, Γένσον (85’ Αουγούστο), Νεγρέδο (80’ Άλβαρο Χιμένεθ), Λοσάνο (46’ Μάλμπασιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ