Ισπανική εφημερίδα : «Ο Φατί έτρεχε σαν μαύρος πωλητής που προσπαθεί να γλιτώσει από την Αστυνομία» (pic)

Ισπανική εφημερίδα : «Ο Φατί έτρεχε σαν μαύρος πωλητής που προσπαθεί να γλιτώσει από την Αστυνομία» (pic)

Με χυδαίους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς σχολίασε τον Ανσού Φατί μια ισπανική εφημερίδα μετά την εμφάνιση του με τη Φερεντσβάρος.

Με έναν χυδαίο τρόπο παρομοίασε μια ισπανική εφημερίδα την εμφάνιση του Ανσού Φατί κόντρα στη Φερεντσβάρος. Το Μέσο ACB έκανε την ανάλυση της νικηφόρας πρεμιέρας των «μπλαουγκράνα» κόντρα στου Ούγγρους, σχολιάζοντας και χαρακτηρίζοντας τον 17χρονο με μερικά ανεπίτρεπτα σχόλια.

«Ο Φάτι όταν τρέχει μοιάζει με γαζέλα ή με έναν μαύρο πωλητή που προσπαθεί να ξεφύγει στην Paseo de Gracia, όταν έρχεται η Αστυνομία», αναφέρει ο άνθρωπος που έγραψε το κείμενο, με την ισπανική κοινότητα να έχει πέσει κυριολεκτικά επάνω του.

Η πρόταση αυτή σήκωσε μεγάλη κουβέντα, με τον Γκριεζμάν και τον Ντεμπελέ να παίρνουν θέση κατά του Μέσου, στηρίζοντας φυσικά τον πιτσιρικά συμπαίκτη τους, μέσα από τα social media.

«Ο Ανσού είναι ένα εξαιρετικό παιδί που αξίζει σεβασμό όπως κάθε άνθρωπος. Όχι στον ρατσισμό», έγραψε ο Γκριεζμάν.

Ansu es un chico excepcional que merece respeto como cualquier ser humano. No al racismo y no a la mala educación. pic.twitter.com/LZuJOzoTMG

— Antoine Griezmann (@AntoGriezmann) October 21, 2020

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του συντάκτη μέσα στις επόμενες ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ