Μπαρτσελόνα : Τρέχει για το Clasico ο Άλμπα

Μπαρτσελόνα : Τρέχει για το Clasico ο Άλμπα

Αγώνα δρόμου για να δώσει το παρών στο Clasico του Σαββάτου (24/10) με την Ρεάλ Μαδρίτης κάνει ο Ζόρντι Άλμπα.

Αντίστροφα για το πρώτο clasico της σεζόν μετράνε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένγκες» βρίσκονται στο +3 αυτή τη στιγμή, έχοντας ωστόσο έναν αγώνα περισσότερο, ενώ προέρχονται από την ήττα σοκ με 1-0 από τη νεοφώτιστη Κάντιθ στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο».

Οι «μπλαουγκράνα» από την άλλη βρίσκονται σε μια περίοδο αναδιαμόρφωσης, με τον Ρόναλντ Κούμαν να έχει αναλάβει το έργο αυτό. Οι Καταλανοί έρχονται επίσης από ήττα με 1-0 κόντρα στη Χετάφε και θέλουν να ρεφάρουν κόντρα στη μεγαλύτερη τους αντίπαλο στο «Καμπ Νόου».

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που τρέχει για να προλάβει την αναμέτρηση είναι ο Ζόρντι Άλμπα. Ο αριστερός μπακ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι την κυριολεκτικά τελευταία στιγμή για να μάθει αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο πρώτο clasico της σεζόν.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, ο 31χρονος προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην τελευταία προπόνηση, ωστόσο προς το παρόν η κατάσταση του δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί σε ένα ολόκληρο 90λεπτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ