Μπερμπάτοφ : «Ο Γκριεζμάν πρέπει να συζητήσει με τον Κούμαν»

Μπερμπάτοφ : «Ο Γκριεζμάν πρέπει να συζητήσει με τον Κούμαν»

Την άποψη του πως ο Αντουάν Γκριεζμάν πρέπει να κάτσει και να συζητήσει με τον Ρόναλντ Κούμαν για τον ρόλο του στο γήπεδο, εξέφρασε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Καθόλου καλά δεν έχει εξελιχθεί η καριέρα του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να πείσει σε καμία περίπτωση τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έσπασαν το περσινό καλοκαίρι την ρήτρα των 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Ένας από τους λόγους που ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει καταφέρει να βρει τον ρόλο του στη Βαρκελώνη, φέρεται να είναι η λάθος χρησιμοποίηση του. Ο Γάλλος αγωνίστηκε ως εξτρέμ στο μεγαλύτερο διάστημα της περασμένης σεζόν, ενώ ούτε υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν δεν παίζει εκεί που έχει συνηθίσει.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, μίλησε για το πρόβλημα του Γκριεζμάν, συμβουλεύοντας τον να μιλήσει με τον προπονητή του, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

«Φαίνεται πως δεν απολαμβάνει αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ βασικό για έναν αθλητή να χαίρεται και να απολαμβάνει αυτό που κάνει. Ο Γκριεζμάν δεν παίζει στη σωστή του θέση και χάνεται μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να μιλήσει με τον Κούμαν το συντομότερο δυνατόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ