Ζιντάν : «Δεν έχουμε ανάγκη να κλείσουμε το στόμα κανενός»

Ζιντάν : «Δεν έχουμε ανάγκη να κλείσουμε το στόμα κανενός»

Περήφανος για την ομάδα του δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και τόνισε πως η Ρεάλ δεν είχε ανάγκη να κλείσει στόματα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν πέρασε δύσκολες μέρες το προηγούμενο διάστημα μετά τις ήττες από Κάντιθ και Σαχτάρ Ντόνετσκ ωστόσο έδωσε την καλύτερη απάντηση με τη νίκη στο Clasico. Ο ίδιος πάντως τόνισε πως η Ρεάλ δεν έχει ανάγκη να κλείσει στόματα.

Όσα είπε:

«Δεν έχουμε ανάγκη να κλείσουμε το στόμα κανενός. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, ειδικά μετά από όλα αυτά που έχουν ακουστεί για εκείνους τις τελευταίες μέρες. Η ομάδα είναι ενωμένη. Μπορούμε να απολαύσουμε ό,τι καταφέραμε. Δεν γνωρίζω αν αυτά που ειπώθηκαν τις προηγούμενες μέρες ήταν δίκαια, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Μπορεί να είναι μόνο τρεις βαθμοί, αλλά πρέπει να απολαύσουμε αυτή την κατάσταση.

Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε στους ανθρώπους ότι έκαναν λάθος. Η καλή εμφάνιση είναι από την σκληρή δουλειά και ότι πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και ότι είμαστε μαζί. Όλα έχουν να κάνουμε με το καλό παιχνίδι που παίξαμε».

Για το πέναλτι: «Υπάρχει ένας διαιτητής και αποφάσισε ότι ήταν πέναλτι. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, επειδή είναι δύσκολη δουλειά και δε θα το κάνω. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Νικήσαμε 3-1 και θα μπορούσαμε και περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ