Μπαρτσελόνα : Ο Μέσι νίκησε, ο Μπαρτομέου παραιτήθηκε! (pic)

Μπαρτσελόνα : Ο Μέσι νίκησε, ο Μπαρτομέου παραιτήθηκε! (pic)

O Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και όλοι οι συνεργάτες του παραιτήθηκαν στο έκτακτο διοικητικού συμβούλιο της Τρίτης και πλέον η θέση του προέδρου του συλλόγου είναι κενή. Ο Λιονέλ Μέσι νίκησε και η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη μέρα στην Μπαρτσελόνα ξεκίνησε.

Εδώ και λίγη ώρα ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου δεν είναι πια πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Μετά από έξι χρόνια ο μέχρι πρότινος ηγέτης του καταλανικού συλλόγου αποτελεί παρελθόν καθώς στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (27/10), εκείνος και οι συνεργάτες του υπέβαλλαν την παραίτησή τους.

Μια εξέλιξη που αποτελεί λύτρωση τόσο για τον Λιονέλ Μέσι που το προηγούμενο καλοκαίρι έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο να αποχωρήσει από την ομάδα που ανδρώθηκε και μεγαλούργησε εξαιτίας τον χειρισμών του Μπαρτομέου, όσο και για τον κόσμο της ομάδας που διαδήλωνε με κάθε τρόπο κατά του διοικητικού ηγέτη των «μπλαουγκράνα» (μέχρι και στο πρόσφατο Clasico υπήρχαν πανό με Bartomeu out).

Έτσι ολοκληρώνεται μια εξαετία που χαρακτηρίζεται από λίγες επιτυχίες και ακόμη περισσότερες αγωνιστικές αποτυχίες και σκάνδαλα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ιστορία με την εταιρεία «I3 Ventures» την οποία πλήρωνε ο Μπαρτομέου για να εξαπολύει επίθεση μέσω των social media σε παίκτες της ίδιας του της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Μπαρτομέου έπρεπε τη Δευτέρα να ανακοινώσει την αποχώρησή του και να προκηρύξει δημοψήφισμα, σύμφωνα με την πρότασης μομφής, η οποία έλαβε χώρα έπειτα από τη συγκέντρωση 20.687 υπογραφών μελών του συλλόγου αλλά ο ίδιος δήλωνε πως δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί. Τελικά, ένα 24ωρο μετά έσκασε η βόμβα. Από εδώ και πέρα, ο σύλλογος θα περάσει σε προσωρινή διοίκηση που θα τον οδηγήσει σε εκλογές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ