Φοντ : «Θέλουμε να φέρουμε πίσω Γκουαρντιόλα, Τσάβι, Πουγιόλ και Ινιέστα»

Φοντ : «Θέλουμε να φέρουμε πίσω Γκουαρντιόλα, Τσάβι, Πουγιόλ και Ινιέστα»

Μεγάλες υποσχέσεις που γεμίζουν με αισιοδοξία τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα, έδωσε το νούμερο ένα φαβορί για να αναλάβει την προεδρία του συλλόγου.

Παρελθόν αποτελεί από τη διοικητική ηγεσία της Μπαρτσελόνα εδώ και μερικά 24ωρα ο Ζοζέ Μαρία Μπαρτομέου. Ο Ισπανός έκανε γνωστή την παραίτηση του την Τρίτη (27/10), με τους φιλάθλους (και όχι μόνο) να το πανηγυρίζουν με τη ψυχή τους. Φίλαθλοι, δημοσιογράφοι, έως και ποδοσφαιριστές, είχαν εκφράσει ανοιχτά την «εμπάθεια» προς το πρόσωπο του πρώην πλέον διοικητικού ηγέτη της Μπαρτσελόνα.

Ο άνθρωπος που μοιάζει να είναι το μεγάλο φαβορί για την ηγεσία της ομάδας φέρεται να είναι ο Βίκτορ Φοντ. Ο Ισπανός έχει ένα φιλόδοξο όραμα, έχοντας βάλει στο «τραπέζι» το μακροχρόνιο πλάνο του, το οποίο περιέχει «θρύλους» όπως οι Γκουαρντιόλα, Τσάβι, Πουγιόλ και Ινιέστα, ενώ ανέφερε τι χρειάζεται και ο Μέσι ώστε να μείνει στους «μπλαουγκράνα».

Ο Φοντ μίλησε στο Sky Sports, αναλύοντας τα σχέδια του, εφόσον αναλάβει τον προεδρικό θώκο των Καταλανών.

«Άνθρωποι όπως ο Γκουαρντιόλα, ο Τσάβι, ο Ινιέστα, ο Πουγιόλ, πρέπει να έιναι στην Μπαρτσελόνα. Κανένας τους αυτή τη στιγμή δεν είναι στον σύλλογο και αυτό δεν βγάζει νόημα. Πρέπει να τους φέρουμε πίσω. Είναι αυτοί που γνωρίζουν την ιστορία της ομάδας. Έτσι θα πείσουμε τον Μέσι να μείνει. Ο Λέο χρειάζεται μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα τον κάνει να πιστεύει ότι μπορεί να κατακτήσει το Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ