Μπαρτσελόνα : Κίνδυνος τιμωρίας 12 αγωνιστικών για τον Κούμαν

Μπαρτσελόνα : Κίνδυνος τιμωρίας 12 αγωνιστικών για τον Κούμαν

Έρευνα για τα σχόλια του Ρόναλντ Κούμαν κατά της διαιτησίας μετά το clasico ξεκίνησε η ισπανική Ομοσπονδία, με τον Ολλανδό να κινδυνεύει με «καμπάνα» 12 αγωνιστικών!

Όλα τα είχε η Μπαρτσελόνα… μια τιμωρία 12 αγωνιστικών για τον Ρόναλντ Κούμαν της έλειπε αυτή τη στιγμή… Όπως έκανε γνωστό το καταλανικό Μέσο Rac1, η Μπαρτσελόνα ενημερώθηκε για την έρευνα που ξεκίνησε η ισπανική Ομοσπονδία για τα σχόλια του Ολλανδού τεχνικού κατά της διαιτησίας και του VAR στο clasico.

Ο 58χρονος τεχνικός των «μπλαουγκράνα» φέρεται να κινδυνεύει με «καμπάνα» που μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 12 αγωνιστικές, καθώς η Ομοσπονδία της χώρας είναι αυστηρή για τα σχόλια κατά των διαιτητών.

Όπως αποκαλύπτει το καταλανικό Μέσο, ο Ολλανδός ενδέχεται να πέσει και στα μαλακά… με την τιμωρία πάντως να κυμαίνεται μεταξύ 2 και 12 αγωνιστικών.

«Δεν κατάλαβα γιατί δόθηκε πέναλτι. Το VAR ήταν και πάλι απέναντι μας. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση», είχε αναφέρει ο Κούμαν μετά την ήττα στο clasico με 2-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ