Ποιος μάτιασε τον Εντέν Αζάρ…

Ποιος μάτιασε τον Εντέν Αζάρ…

Ο Έντεν Αζάρ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ζινεντίν Ζιντάν να στερούνται τις υπηρεσίες του Βέλγου για ακόμη μία φορά...

Το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού είναι πλέον γεγονός, με τα κρούσματα να αυξάνονται ραγδαία σε όλον τον πλανήτη, «πληγώνοντας» φυσικά και τον αθλητισμό. Η τελευταία ευρωπαϊκή ομάδα που ανακοίνωσε κρούσματα στις τάξεις της είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένγκες» έκαναν γνωστό πως ο Κασεμίρο και ο Έντεν Αζάρ διαγνώστηκαν θετικοί στα τελευταία τεστ της ομάδας, με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι νεοτέρας…

Και μπορεί για τον Κασεμίρο να είναι από τις λίγες φορές που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα χρονικό διάστημα, ωστόσο για τον Έντεν Αζάρ δεν είναι η πρώτη φορά… Ο Βέλγος σούπερ σταρ είχε μόλις επιστρέψει στα γήπεδα μετά από μία πολύμηνη απουσία, έχοντας δώσει μάλιστα και μερικά ενθαρρυντικά δείγματα. Η καριέρα του 28χρονου στη Μαδρίτης όχι απλώς δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελε, αλλά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και με έναν «εφιάλτη».

Από τις πρώτες του κιόλας ημέρες στη «Βασίλισσα», ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι έμεινε εκτός λόγω των παραπανήσιων κιλών, πριν ακολουθήσει ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, αναβάλλοντας του το ντεμπούτο του με την Ρεάλ για σχεδόν έναν μήνα. Ο Αζάρ έκανε εν τέλει το επίσημο ντεμπούτο του στα μέσα του Σεπτέμβρη, όπου σκόραρε και το πρώτο του γκολ.

Όλοι στο στρατόπεδο των «μερένγκες» περιμένανε το «ξέσπασμα» του Βέλγου, ωστόσο στα μέσα του Νοέμβρη ο 28χρονος τραυματίστηκε σοβαρά απέναντι στην Παρί, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά στον αστράγαλο.

Στις 10 του Φλεβάρη επέστρεψε… και στις 23 η ατυχία του χτύπησε ξανά την πόρτα… Ο αστράγαλος του Αζάρ υποτροπίασε, με τον Βέλγο να μένει εκτός για 2,5 μήνες, έχοντας αυτή τη φορά ωστόσο την τύχη με το μέρος του, καθώς όλες οι αθλητικές διοργανώσεις αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ επέστρεψε στη δράση μετά το lockdown, με τη φυσική του κατάσταση να είναι σε χαμηλά επίπεδα και τον Ζιντάν να τον αφήνει στα περισσότερα παιχνίδια εκτός… Λίγο πριν το επίσημο start της νέας σεζόν, ο Αζάρ τραυματίστηκε και πάλι, χάνοντας αυτή τη φορά σχεδόν έναν μήνα προπονήσεων.

Ο Βέλγος επέστρεψε απέναντι στην Γκλάντμπαχ, σκόραρε κόντρα στην Ουέσκα ένα πανέμορφο γκολ, ενώ έδωσε το «παρών» και στην αναμέτρηση με την Ίντερ. Αυτή τη φορά θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες όχι λόγω κάποιου τραυματισμού, αλλά λόγω του κορωνοϊού. Στον 1,5 χρόνο που φοράει τη φανέλα της «Βασίλισσας», ο αρχηγός του Βελγίου δεν έχει καταφέρει ποτέ να αγωνιστεί σε τουλάχιστον τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι αριθμοί απουσίας του είναι ακόμη πιο τρομακτικοί, καθώς έχει χάσει συνολικά 35 αγώνες που μεταφράζεται σε 240 ημέρες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ