Ντεπάι για Λιόν : «Δεν υπόσχομαι ότι θα μείνω μέχρι το τέλος της σεζόν»

Ντεπάι για Λιόν : «Δεν υπόσχομαι ότι θα μείνω μέχρι το τέλος της σεζόν»

Ο διεθνής επιθετικός ξάφνιασε τους πάντες έπειτα από τις δηλώσεις του, αναφορικά με την παραμονή του στη Λιόν και την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Πριν λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση πως ο Ανσού Φατί θα μείνει εκτός για τέσσερις μήνες, η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε τις διαδικασίες για την μεταγραφή του Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός φορ είναι ο εκλεκτός του ισπανικού συλλόγου και όλα δείχνουν ότι θα φορέσει τα χρώματα του τον ερχόμενο Γενάρη.

Ύστερα από αυτά τα σενάρια, ο διεθνής επιθετικός πήρε θέση για τις φήμες και άναψε… «φωτιές» για το μέλλον του. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν μπορεί να υποσχεθεί στη Λιόν ότι θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά, είπε: «Παρότι δεν μπορώ να πω οτιδήποτε σκέφτομαι, τι συμβαίνει, τι βλέπω στην ομάδα, κάποια πράγματα που δεν μπορώ να μιλήσω σχετικά. Υπάρχει όμως κίνητρο για όλους τους ποδοσφαιριστές που έρχονται στη Λυών γιατί είναι ένα μεγάλο κλαμπ και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Κάθε παίκτης που έρχεται πρέπει να το αντιλαμβάνεται αμέσως.

Αυτή η ερώτηση με την Μπαρτσελόνα τίθεται πολύ. Αλλά δεν πρόκειται να κάνω υποσχέσεις που δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τηρήσω. Νομίζω ότι η Λυών πρέπει να εκμεταλλευτεί την παρουσία μου εδώ τώρα. Και πρέπει να επωφεληθώ από το να είμαι εδώ. Και αυτό προσπαθώ να κάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ