Λουίς Σουάρες : Ο πιο αποτελεσματικός ποδοσφαιριστής στη La Liga

Λουίς Σουάρες : Ο πιο αποτελεσματικός ποδοσφαιριστής στη La Liga

Ο Λουίς Σουάρες είναι ο παίκτης με το καλύτερο ποσοστό γκολ ανά λεπτό στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Λουίς Σουάρες είναι ο πιο αποτελεσματικός παίκτης στη LaLiga. Ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο παίκτης με το καλύτερο ποσοστό γκολ ανά λεπτό, ενώ φυσικά είναι δεύτερος σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα, πίσω από τον Ογιαρθάμπαλ, ο οποίος έχει δύο παιχνίδια περισσότερα από αυτόν.

Πέντε γκολ σε έξι αγώνες σημείωσε ο Ουρουγουανός επιθετικός από τότε που έφτασε στο Metropolitanο, αριθμοί που φαντάζουν ακόμα καλύτεροι εάν κοιτάξει κάποιος τα λεπτά που έχει παίξει: 374. Αυτό σημαίνει ότι έχει σκοράρει κάθε 74,8 λεπτά, κάτι που κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπως σημειώνει η εφημερίδα Mundo Deportivo, σε σχετική της ανάλυση.

Μέχρι στιγμής ο Σουάρες έχει παίξει μόνο ένα ολόκληρο παιχνίδι, εναντίον της Μπέτις.

Ο μόνος που πλησιάζει την αποτελεσματικότητα του Σουάρες είναι ο Κάρλος Σολέρ, ο οποίος έχει τέσσερα γκολ, χάρη στο χατ-τρικ που πέτυχε εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης από το σημείο του πέναλτι. Έχει σημειώσει τέσσερα γκολ σε 370 λεπτά. Ένα γκολ κάθε 92,5 λεπτά. Ο άσος της Βαλένθια έμεινε έξω για αρκετές ημέρες λόγω του τραυματισμού.

Στην τρίτη θέση είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ογιαρθαμπάλ Oyazabal. Ο επιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ σημείωσε έξι γκολ σε 549 λεπτά. Ένα κάθε 91,5 λεπτά. Με τέσσερα από τα γκολ του να είναι από το σημείο του πέναλτι. Στην τέταρτη θέση είναι ο Ζοάο Φέλιξ. Αυτή τη σεζόν έχει πετύχει πέντε γκολ σε 484 λεπτά. Ένα γκολ κάθε 96,8 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ