Μπάρτρα : Υπογράφει στην Μπέτις

Μπάρτρα : Υπογράφει στην Μπέτις

Η Ρεάλ Μπέτις είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μαρκ Μπάρτρα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαρκ Μπάρτρα είναι η Ρεάλ Μπέτις, η οποία τα έχει βρει σε όλα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, ο Ισπανός αμυντικός δεν υπολογίζεται από τους Βεστφαλούς μετά την απόκτηση του Μανουέλ Ακαντζί από την Βασιλεία στα μέσα Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τους Γερμανούς.

Η Μπέτις εκμεταλλεύτηκε την επιθυμία τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και της Ντόρτμουντ για διαζύγιο και συμφώνησε με τη γερμανική ομάδα να αποκτήσει τον Μπάρτρα δανεικό μέχρι το καλοκαίρι. Στο νέο συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού θα περιλαμβάνεται και ρήτρα αγοράς που όπως όλα δείχνουν θα ενεργοποιήσει η ομάδα της Ανδαλουσίας το καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας, όμως ακόμα και μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπογράψει ο Μπάρτρα στην καινούρια του ομάδα και να ανακοινωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ