Ο Όσκαρ Γκαρσία έφυγε, ο Μήτρογλου έρχεται

Ο Όσκαρ Γκαρσία έφυγε, ο Μήτρογλου έρχεται

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είχε «κόψει» τον πρώην «ερυθρόλευκο» επιθετικό από το Βίγκο. Τώρα, η Θέλτα ψάχνει νέο προπονητή και επιθετικό για τον Ιανουάριο…

Στο Βελοντρόμ ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει μέλλον… Αυτό είναι γνωστό από το καλοκαίρι όταν ο Άντρε Βίλας-Μπόας είχε καταστήσει σαφές ότι δεν υπολογίζει τον Έλληνα επιθετικό. Ο Μήτρογλου έψαξε ομάδα για να παραχωρηθεί με δανεισμό, κάποια γαλλικά ΜΜΕ τον είχαν συνδέσει με τον Ολυμπιακό, αλλά εν τέλει, ξέμεινε στη Μασσαλία.

Η γαλιθιάνικη ιστοσελίδα Deportes Cope Vigo αποκάλυψε ότι η Θέλτα είχε ενδιαφερθεί ζωηρά για τον Μήτρογλου. Όμως, ένας άλλος πρώην «ερυθρόλευκος», ο Όσκαρ Γκαρθία, τον απέρριψε θεωρώντας ότι δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του.

Εδώ και λίγες μέρες, ο Γκαρθία δεν προπονεί πλέον στο Μπαλάιδος. Η 17η θέση στην Primera Division δεν κολακεύει τον Ισπανό προπονητή και ως αποτέλεσμα, έχασε τη δουλειά του. Κάτι που σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ίσως επαναφέρει στο προσκήνιο τον Κώστα Μήτρογλου.

Η Θέλτα χρειάζεται ενισχύσεις τον Ιανουάριο, προκειμένου να μην θέσει σε κίνδυνο την παραμονή της. Και το όνομα του Μήτρογλου δεν έχει σβηστεί από τη λίστα του καλοκαιριού. Αρκεί βεβαίως η Μαρσέιγ να προβάλλει λογικές απαιτήσεις για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021. Σε λίγους μήνες δηλαδή, θα έχει την ελευθέρα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ