Η Μπαρτσελόνα ζητά από τον Νεϊμάρ και ο Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ζητά από τον Νεϊμάρ και ο Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός και οι «μπλαουγκράνα» έχουν πολυεπίπεδη δικαστική διαμάχη για χρήματα από την παλιά συνεργασία τους.

Το καλοκαίρι διαδόθηκε πολύ το σενάριο η Μπαρτσελόνα και ο Νεϊμάρ να συναντηθούν ξανά… Τελικά, οι «μπλαουγκράνα» και ο Βραζιλιάνος στράικερ όντως θα συναντηθούν, αλλά στις αίθουσες των δικαστηρίων…

Η Μπαρτσελόνα είχε δικαιωθεί σε παλαιότερη διένεξη με τον Νεϊμάρ και σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να επιστρέψει 6,7 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την υπόθεση την κίνησε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος διεκδικούσε 43,6 εκατομμύρια ευρώ από τους Καταλανούς. Εν τέλει, πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος…

Ο Νεϊμάρ υποστήριζε ότι τα χρήματα αντιστοιχούσαν σε μπόνους ανανέωσης συμβολαίου που είχε υπογράψει και έπρεπε να τα εισπράξει, ανεξαρτήτως της μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της δεν σταματά σε αυτό το ποσό και σκέφτεται να διεκδικήσει άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ από τον Βραζιλιάνο. Ο οποίος δεν έμεινε άπραγος και κατέθεσε έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης, διεκδικώντας εκ νέου τα 43,6 εκατομμύρια ευρώ.

Στο γήπεδο δύσκολα θα βρεθούν ο Νεϊμάρ και η Μπαρτσελόνα, αλλά στα δικαστήρια μάλλον θα τα πουν πολλές φορές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ