Κρόος : «Η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Κρόος : «Η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Ο Τόνι Κρόος σε δηλώσεις του τόνισε πως η Μπάγερν είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Μπορεί να διανύει ήδη την έβδομη σεζόν του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο 30χρονος Γερμανός διεθνής μέσος, Τόνι Κρόος, δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι η Μπάγερν είναι τώρα η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

«Χωρίς αμφιβολία, για μένα, η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων μηνών. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Η Ρεάλ Μαδρίτης έζησε έτσι για μερικά χρόνια και γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να διατηρηθείς εκεί. Είναι αδύνατο να κερδίσουμε τα πάντα για 10 χρόνια. Η Ρεάλ ήταν η καλύτερη ομάδα για δύο ή τρία χρόνια, τώρα είναι η Μπάγερν », παραδέχτηκε ο Γερμανός μέσος, σε συνέντευξη με την ισπανική εφημερίδα Marca.

«Αν δείτε πώς έχει παίξει η Μπάγερν πρόσφατα, δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν κερδίζει με τέσσερα γκολ. Κέρδισαν το Champions League και, για μένα, ο νικητής είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, γιατί είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση. Είναι αλήθεια ότι είναι καλύτεροι από εμάς, αλλά σε αυτό το σημείο δεν είναι πρόβλημα, γιατί δεν παίζουμε στο ίδιο πρωτάθλημα και δεν θα αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον στο Champions League, τουλάχιστον για τώρα », κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ