Φίγκο : «Αν ο Μέσι έχει αποφασίσει να φύγει, δεν θα αλλάξει γνώμη»

Φίγκο : «Αν ο Μέσι έχει αποφασίσει να φύγει, δεν θα αλλάξει γνώμη»

Ο Λούις Φίγκο μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα και τόνισε πως αν έχει αποφασίσει να φύγει τίποτα δεν πρόκειται να του αλλάξει τη σκέψη.

Ο Λιονέλ Μέσι και η παραμονή του ή όχι στην Μπαρτσελόνα παραμένει Νο. 1 αντικείμενο συζήτησης στον χώρο του ποδοσφαίρου, με τον Λουίς Φίγκο να τοποθετείται επί του θέματος.

Ο Πορτογάλος παλαίμαχος σταρ της Μπάρτσα και της Ρεάλ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Αργεντινό σούπερ σταρ και τις σκέψεις του για το μέλλον του και ξεκαθάρισε ότι αν έχει αποφασίσει να αποχωρήσει τότε δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έβλεπα τα πράγματα με τον Mέσι και την προσπάθειά του να φύγει από την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι, όπως όλοι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου: περίμενα έκπληκτος.

Θα έχει τα κίνητρα και τους λόγους του για τη λήψη αυτής της απόφασης. Δεν ξέρω τι συνέβη εκ των προτέρων», είπε αρχικά ο Φίγκο και συνέχισε:

«Κάθε σύλλογος θέλει να έχει έναν παίκτη σαν τον Μέσι αλλά στη συνέχεια εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως η τρέχουσα οικονομική κατάσταση στο σύλλογο, τα χρήματα που θα κοστίσει, ο μισθός κι η επιθυμία του παίκτη…

Αλλά, γενικά, στη ζωή αν δεν θέλεις να είσαι κάπου τίποτα δεν μπορεί να σου αλλάξει τη γνώμη». Κι αυτά τα λόγια τα είπε κάποιος ο οποίος σίγουρα πριν μερικά χρόνια δεν ήθελε να είναι στο Καμπ Νόου με τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ