Βίκτορ Φοντ : «Ο Νεϊμάρ δεν είναι στα πλάνα μου»

Βίκτορ Φοντ : «Ο Νεϊμάρ δεν είναι στα πλάνα μου»

Καμία πιθανότητα να κινηθεί για τον Νεϊμάρ εφόσον καταφέρει να κερδίσει τις ερχόμενες διοικητικές εκλογές της Μπαρτσελόνα, δεν έδωσε ο Βίκτορ Φοντ.

Αντίστροφα για τις διοικητικές εκλογές του Γενάρη μετράνε στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» περιμένουν να περάσουν επιτέλους σε νέα εποχή και να αλλάξουν σελίδα μετά τα έξι εφιαλτικά χρόνια υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μαρία Μπαρτομέου.

Ένα από τα φαβορί για να διαδεχθεί τον Μπαρτομέου, είναι ο Βίκτορ Φοντ. Ο 48χρονος έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές τα πλάνα και τις φιλοδοξίες που έχει για τον σύλλογο, έχοντας καταφέρει να πάρει μαζί του μια μεγάλη μερίδα των φιλάθλων της ομάδας.

Ο Φοντ μίλησε για ακόμη μια φορά σε Μέσο της Ισπανίας, ωστόσο αυτή τη φορά αναφέρθηκε στον Νεϊμάρ, δηλώνοντας πως ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκεται στα σχέδια του.

«Ο Νεϊμάρ είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Οι ικανότητες του είναι για το επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Εγώ πάντως δεν τον έχω στα πλάνα μου. Ο λόγος είναι ξεκάθαρα οικονομικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ