Γρανάδα – Βαγιαδολίδ 1-3 (vid)

Γρανάδα – Βαγιαδολίδ 1-3 (vid)

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Γρανάδα, γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Βαγιαδολίδ.

Η Γρανάδα γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Βαγιαδολίδ στο «Λος Κάρμενες» για τη 10η αγωνιστική της La Liga.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League δεν ήταν καλή στον αγωνιστικό χώρο και αυτό το πλήρωσε με την ήττα της από μια ομάδα που βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Πλάνο με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν αντίστοιχη και αυτό φάνηκε στο 54ο λεπτό. Ο Μάρκος Αντρέ έκανε μια πολύ καλή κούρσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Βαγιαδολίδ. Εννιά λεπτά αργότερα η Γρανάδα κέρδισε κόρνερ με τον Φουλκιέ να παίρνει την μπάλα και τον Ντουάρτε με κοντινό πλασέ να μειώνει σε 2-1. Στο 90′ ο Ζότα έκανε ένα εξαιρετικό σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη Βαγιαδολίδ.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Σίλβα, Σάντσεθ, Φουλκιέ, Ντουάρτε, Γκοναλόν (55′ Ερέρα), Νέβα, Μοντορό (78′ Σόρο), Μίγια, Βίκο (55′ Σουάρεθ), Ματσίς, Μολίνα (54′ Σολδάδο)

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Ερβίας (76′ Σάντσεθ), Μαρτίνεθ, Ορεγιάνα (68′ Γιάνκο), Μπρούνο, Αλκαράθ, Φερνάντεθ, Φέντε (77′ Βίγια), Πλάνο (77′ Ζότα), Γκουαρντιόλα, Αντρέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ