Μπαρτσελόνα : Φουλάρει για Γκαρσία λόγω… Πικέ

Μπαρτσελόνα : Φουλάρει για Γκαρσία λόγω… Πικέ

Ο τραυματισμός του Ζεράρ Πικέ, κάνει τον ισπανικό σύλλογο να είναι πιο ζεστός για τον Έρικ Γκαρσία.

Το σήριαλ Μπαρτσελόνα και Έρικ Γκαρσία καλά κρατεί. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για την επιστροφή του Ισπανού αμυντικού στη Βαρκελώνη, όμως η Μάντσεστερ Σίτι είναι το μοναδικό εμπόδιο. Οι «πολίτες» δεν πρόκειται να αφήσουν τον νεαρό άσο τόσο εύκολα, ωστόσο το γεγονός ότι το συμβόλαιο του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, κάνει δύσκολα τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος στόπερ θα μπορεί να συμφωνήσει με τον ισπανικό σύλλογο ως ελεύθερος από τον ερχόμενο Γενάρη με φόντο το καλοκαίρι. Η τελευταία ευκαιρία της ομάδας του Γκουαρντιόλα να βάλει λεφτά στα ταμεία της, είναι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Και σε αυτό, βοηθάει αρκετά ο τραυματισμός του Ζεράρ Πικέ.

Σύμφωνα με την «Sport», ο έμπειρος αμυντικός θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις μήνες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μεγάλο κενό στην άμυνα. Έτσι, η Μπαρτσελόνα θα μπει πολύ πιο ενεργά στην μεταγραφή του Γκαρσία και να τον κάνει δικό της από τον Γενάρη. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δώσει και ένα ποσό στη Σίτι για να ολοκληρωθεί η επιστροφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ