Μπόατενγκ : «Είδα τον Μέσι να προπονείται και ένιωσα τελειωμένος…»

Μπόατενγκ : «Είδα τον Μέσι να προπονείται και ένιωσα τελειωμένος…»

Για την εμπειρία του να προπονείσαι δίπλα από τον Λιονέλ Μέσι μίλησε ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

Μια από τις πιο περίεργες μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, ήταν αυτή του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Οι «μπλαουγκράνα» είχαν αποκτήσει τον Γκανέζο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού από τη Φιορεντίνα, προκαλώντας έκπληξη σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα.

Μπορεί ο Μπόατενγκ να μην κατάφερε να αγωνιστεί πολλές φορές, ωστόσο στο μικρό διάστημα που έμεινε στη Βαρκελώνη κατάφερε να κατακτήσει δύο τίτλους με την ομάδα. Ο ίδιος ωστόσο δήλωσε πως η καθημερινή προπόνηση με τον Μέσι ήταν το μεγαλύτερο «τρόπαιο» που πήρε από αυτήν την εξάμηνη θητεία στο Καμπ Νόου.

«Η καθημερινή προπόνηση με τον Μέσι με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Πάντα έλεγα πως ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, αλλά ο Μέσι είναι το κάτι άλλο. Δεν είναι φυσιολογικός. Όταν προπονήθηκα για πρώτη φορά μαζί του ένιωσα ανεπαρκής για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Κάθε μέρα έκανε απίστευτα πράγματα. Είπα στον εαυτό μου: «Είμαι τελειωμένος, θα σταματήσω να παίζω…», δήλωσε ο Μπόατενγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ