Μέσι : «Είδα τον Μαραντόνα να παίζει όταν ήμουν 5 ετών»

Μέσι : «Είδα τον Μαραντόνα να παίζει όταν ήμουν 5 ετών»

Συνένταυξη του Λιονέλ Μέσι στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» τον Αύγουστο του 2005 για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Είδα τον Μαραντόνα να παίζει όταν ήμουνα 5 ετών. Δεν θυμάμαι τίποτα, αλλά ξέρω ότι είμαι προνομιούχος». Λόγια του Λιονέλ Μέσι, στην πρώτη συνέντευξή του στην Ισπανία στις 18 Αυγούστου 2005, που θυμίζει πάλι σήμερα η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

«Τον είδα στο γήπεδο της Νιούελς. Πήγα με τον πατέρα μου Δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη την ημέρα, αλλά μετά από καιρό μου είπαν ότι είχα το προνόμιο να δω τον Μαραντόνα ζωντανά. Ο Ντιέγκο έκανε τους ανθρώπους χαρούμενους, είναι ξεχωριστός», είχε πει ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα.

«Ένα γκολ, εκείνο του Μαραντόνα εναντίον της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μεξικό το 86 είναι το καλύτερο που έχει δώσει το ποδόσφαιρο. Μπορώ να το βλέπω το πρωί, το μεσημέρι, το βράδυ, ποτέ δεν κουράζομαι, κανείς δεν κουράζεται. Όταν η τηλεόραση το δείχνει, όλοι το βλέπουν και όλοι μιλάνε γι αυτό. Φανταστείτε πόσες φορές το έχουν δει, είναι το ίδιο, δεν έχει σημασία.

Δεν ήταν μόνο ένα γκολ, αλλά ένα γκολ στους Αγγλους! Ο πατέρας μου (Χόρχε) και ο θείος μου Κλαούντιο περνούν ώρες μιλώντας για τη Μαραντόνα … Όταν κάναμε επισκέψεις πάντα μας έβαζαν μπροστά στην τηλεόραση, ώστε να δούμε ξανά αυτό το γκολ» είχε δηλώσει ο Μέσι και συνέχισε:

«Ο Ντιέγκο λατρεύεται. Όλοι ήταν λυπημένοι, όλοι υπέφεραν μαζί του, όλη η Αργεντινή ήθελε να βοηθήσει τον Ντιέγκο να βγει σώος από τα προβλήματα υγείας του. Η Αργεντινή αρρώστησε όταν ο Ντιέγκο έδειξε τον εαυτό του έτσι, αλλά όλοι αντέδρασαν.

O Μαραντόνα είχε πρόβλημα και νομίζω ότι όλοι καταλάβαμε ότι ο κόσμος των ναρκωτικών είναι κάτι φοβερό. Θα έπρεπε να βλέπατε τους ανθρώπους να περιμένουν στην πόρτα του νοσοκομείου…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ