Ρεάλ Μαδρίτης : Βρήκε τερματοφύλακα για το καλοκαίρι

Ρεάλ Μαδρίτης : Βρήκε τερματοφύλακα για το καλοκαίρι

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κάνει επίσημη κίνηση, προκειμένου να «κλείσει» από τώρα τον Άλισον Μπέκερ της Ρόμα για το καλοκαίρι που έρχεται.

Φέτος η αμυντική λειτουργία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι τραγική, με αποτέλεσμα να έχει δεχτεί πολλά γκολ και να έχει χάσει αρκετούς βαθμούς.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να αλλάξουν αρκετά πράγματα για του χρόνου και ένα από αυτά είναι ο τερματοφύλακας. Και το όνομα αυτού; Άλισον Μπέκερ.

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ κάνει σπουδαία σεζόν κάτω από την εστία της Ρόμα, δείχνοντας την κλάση του τόσο στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League, όσο και στο ντέρμπι με την Ίντερ.

Γι’ αυτό το λόγο και η Λίβερπουλ ήθελε να τον κάνει δικό της μέσα στον Ιανουάριο, προκειμένου να ενισχυθεί σημαντική στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη μιας και οι Ρωμαίοι ζητούσαν 50 εκατομμύρια λίρες.

Από την άλλη τα λεφτά δεν αποτελούν πρόβλημα για τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης που αναμένεται να τα «σκάσει» για χάρη του, ώστε να τον φέρει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ