Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε άλλη μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Αλαβές εντός έδρας (1-2) και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος.
Οι «μερέγχες» έμειναν στην 4η θέση με 17 βαθμούς, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να προβληματίζεται για την απόδοση της ομάδας του.
Ο Γάλλος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της «Βασίλισσας», υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος πρέπει να βρει λύση ώστε η ομάδα του να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, εντός συνόρων.
«Δεν έχω εξήγηση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο Μιλάνο και μετά από τρεις μέρες, παίζουμε έτσι εντός έδρας. Είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό και πρέπει να βρω μία λύση. Δεν έχουμε συνέπεια όσον αφορά την απόδοση μας και τα αποτελέσματα. Σήμερα κάναμε το χειρότερο ξεκίνημα μας σε έναν αγώνα στην χρονιά.
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την δυναμική μέσα στον ίδιο αγώνα και αυτό είναι που με ενοχλεί. Πρέπει να γυρίσουμε… σελίδα, να ξεχάσουμε τι έγινε ενόψει του αγώνα με την Σαχτάρ», δήλωσε ο 48χρονος τεχνικός.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Μπαρτσελόνα: Από τον Ερνέστο... στο απόλυτο χάος (pics)
Έναν χρόνο ακριβώς μετά την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε, η Μπαρτσελόνα ζει τις πιο «μαύρες» ημέρες της σύγχρονης ιστορίας της. Έχασε έτοιμο... πρωτάθλημα, ταπεινώθηκε με οχτάρα από την Μπάγερν και ηττήθηκε από την Μπιλμπάο στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας... Όλα αυτά, την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες...
Ο μοναδικός πρωταθλητής που προελαύνει σε όλη την Ευρώπη και οι δύο μεταγραφές
Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα μεταξύ των σημαντικών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, που διατηρεί και αυξάνει την κυριαρχία του και παράλληλα ενισχύεται!