Θέλτα – Γρανάδα 3-1

Θέλτα – Γρανάδα 3-1

Η Θέλτα πήρε την εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Γρανάδα για την 11η αγωνιστική της La Liga.

Η Θέλτα πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα καθώς επικράτησε στο «Μπαλαΐδος» με 3-1 της Γρανάδα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό. Ο Σουάρες έκανε ωραία κούρσα στην περιοχή της Θέλτα και με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Η απάντηση της Θέλτα όμως ήταν άμεση. Δύο λεπτά αργότερα ο Ολάθα σέντραρε για τον Νολίτο ο οποίος με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο χορτάρι και στο 81′ πήραν το προβάδισμα. Ο Άσπας έστρωσε στον Μπαέθα ο οποίος έστειλε αρχικά την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια πλάσαρε για το 2-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Άσπας τροφοδότησε τον Μπελτράν που διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Η Θέλτα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γιοκουσλού στο 96′ ωστόσο πήρε μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα στο πρωτάθλημα.

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Μάγιο, Μουρίγιο, Αραούχο, Ολάθα, Σουάρεθ (78′ Γιοκουσλού), Τάπια, Μέντεθ (91′ Αϊντού), Άσπας, Νολίτο (74′ Μπαέθα), Μίνα (83′ Μπελτράν)

ΓΡΑΝΑΔΑ: Σίλβα, Σάντσεθ, Φουλκιέ (76′ Κίνι), Βαγιέχο (82′ Σόρο), Ντουάρτε, Νέβα, Μίγια, Ερέρα (60′ Γκοναλόν), Μολίνα (46′ Πουέρτας), Ματσίς, Σουάρες (60′ Σολδάδο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ