Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ 1-1 : Μοιρασιά στο Ανοέτα και κερδισμένη η Ατλέτικο

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ 1-1 : Μοιρασιά στο Ανοέτα και κερδισμένη η Ατλέτικο

Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ έμειναν στο 1-1 στο Ανοέτα, με τους Βάσκους να ανεβαίνουν ξανά στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Ένα αποτέλεσμα που ευνοεί την Ατλέτικο, καθώς η ομάδα του Σιμεόνε βρίσκεται στο -1 από την πρώτη θέση, έχοντας και δυο ματς λιγότερα.

Μεγάλη μάχη είχαμε στο Ανοέτα, με την Ρεάλ Σοσιεδάδ να υποδέχεται την Βιγιαρεάλ. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τους Βάσκους να οδηγούν την κούρσα του εφετινού πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Αλγκουαθίλ βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης με 24 πόντους, ενώ τα «κίτρινα υποβρύχια», μετά και από αυτήν την ισοπαλία, παρέμειναν στην τρίτη θέση με 20 βαθμούς.

Από αυτό το αποτέλεσμα, ευνοήθηκε η Ατλέτικο που βρίσκεται στο -1 από την κορυφή, έχοντας και δύο ματς λιγότερα.

Στο 4ο μόλις λεπτό η Βιγιαρεάλ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Εστουπινιάν από τον Ελουστόνδο και ο Μορένο έκανε το 0-1 από τα 11 μέτρα.

Στο 31’ κέρδισε πέναλτι και η Σοσιεδάδ για χέρι του Πάου Τόρες και ο  Ογιαρθάμπαλ έκανε το 1-1 από τα 11 μέτρα.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Ελουστόνδο (46’ Θαλδούα), Λε Νορμάν, Μερίνο, Μουνιόθ (80’ Μονρεάλ), Θουμπελδία, Γκεβάρα (69’ Θουμπιμένδι), Ογιαρθάμπαλ (80’ Γιανουζάι), Ζοσέ, Λόπεθ, Μπαρενετσέα (70’ Πόρτου)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γασπάρ, Αλμπιόλ, Εστουπινιάν, Τόρες, Ιμπόρα, Παρέχο, Τριγέρος (55’ Κοκλέν), Πεδράθα (74’ Κούμπο), Μπάκα (46’ Τσουκβουέζε), Χεράρδ Μορένο

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ