Δεν τα παρατάει για Πεπ η Μπαρτσελόνα

Δεν τα παρατάει για Πεπ η Μπαρτσελόνα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να παρατάει την υπόθεση επιστροφής του.

Έως το 2023 ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα είναι «σίτιζεν». Ο Καταλανός τεχνικός ανανέωσε για 3 χρόνια ακόμα το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι, με στόχο να την κάνει πρώτη δύναμη σε Αγγλία και Ευρώπη. Η κατάκτηση του Champions League παραμένει διακαής πόθος φυσικά.

Παρά το γεγονός όμως ότι η Σίτι «έδεσε» τον Πεπ με επέκταση συμβολαίου, οι… σειρήνες δεν σταματούν για το μέλλον του. Και οι φήμες περί επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα!

Οι επικείμενες εκλογές στην Μπάρτσα θα κρίνουν πολλά για το μέλλον του συλλόγου. Και για τις εξελίξεις με το θέμα του προπονητή βεβαίως. Ο Ρόναλντ Κούμαν μπορεί να έχει συμβόλαιο έως το 2022, αλλά η θέση του μόνο σίγουρη δεν είναι.

Ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται οι πιθανοί αντικαταστάτες, σε περίπτωση που οι «μπλαουγκράνα» δεν πετύχουν τους στόχους τους με τον Κούμαν στην τεχνική ηγεσία. Υπάρχει πάντα ο Τσάβι στην άκρη, το όνομα του οποίου δεν φεύγει ποτέ από το προσκήνιο. Ενώ υπάρχει και εκείνο του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Χοάν Λαπόρτα ανακοίνωσε πως κατεβαίνει υποψήφιος για νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Στις ερωτήσεις που του έγιναν από δημοσιογράφους για την υποψηφιότητά του, έπεσε στο τραπέζι και η υπόθεση του Γκουαρντιόλα. Με τον Λαπόρτα να απαντάει τα εξής: «Ο Πεπ είναι ένας φίλος μας και πήρε την απόφαση να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι. Και είναι χαρούμενος. Τον συγχαίρω γι’ αυτό. Από εκεί και πέρα, όπως όλοι οι φίλοι της Μπάρτσα, έτσι κι εγώ, ελπίζουμε ότι μία μέρα θα επιστρέψει «σπίτι» του ο Πεπ. Και αν εκλεγώ πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ίσως μία μέρα τα καταφέρω και τον φέρω πάλι πίσω εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ