Όταν ο Κουρτουά έκραζε τον Μανθάνο (vid)

Όταν ο Κουρτουά έκραζε τον Μανθάνο (vid)

«Ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα» είχε τονίσει μετά το ματς με την Βαλένθια ο τερματοφύλακας της Ρεάλ, Τιμπό Κουρτουά, για τα τρία πέναλτι που είχε δώσει ο Μανθάνο κατά της βασίλισσας.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε μια άδικη ήττα στο Βελοντρόμ από τη Μαρσέιγ με 2-1 με τον ρέφερι του ματς, Χιλ Μανθάνο να «σφάζει« εν ψυχρώ τους ερυθρόλευκους με τον καταλογισμό δυο πέναλτι, με το δεύτερο του Ραφίνια να μην είναι καν μέσα στην περιοχή.

Ο Ισπανός διαιτητής όμως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι ανάλογο και που κάποια ομάδα έχει παράπονα από εκείνον, αφού λίγες βδομάδες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο Μεστάγια, στο Βαλένθια – Ρεάλ είχε κάνει κάτι ανάλογο, δίνοντας τρία πέναλτι σε βάρος της βασίλισσας, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι έξαλλοι και όχι άδικα. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος εκείνου του ματς ο τερματοφύλακας των μερένχες, Τιμπό Κουρτουά έκραξε τον Μανθάνο για τις αποφάσεις του και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Ισπανός ρέφερι είχε καθορίσει εκείνο το ματς, με τα δυο πρώτα πέναλτι να μην είναι, χρεώνοντας του την ήττα από τη Βαλένθια με 4-1.

Αναλυτικά όσα είχε δηλώσει ο Κουρτουά μετά το Βαλένθια – Ρέαλ και τα 3 πέναλτι που καταλόγισε ο Μανθάνο:

Στο δεύτερο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής, ο Μαρσέλο φτάνει νωρίτερα στην μπάλα, αλλά ο Μάξι Γκόμεζ φωνάζει περισσότερο και ο διαιτητής δίνει και πάλι επανάληψη. Επηρεάστηκε από τον αντίπαλο» Στο δεύτερο γκολ, ο Ασένσιο έκανε φάουλ και ακόμα δεν ξέρω γιατί επαναλήφθηκε το πρώτο πέναλτι».

Ο Κουρτουά στις δηλώσεις του τότε, επέμεινε στα πέναλτι και χρέωσε την ήττα στον Μανθάνο και τις αποφάσεις του, λέγοντας πως έκριναν το αποτέλεσμα: «Έχουμε λάβει κατά μας τρία πέναλτι και καταφέραμε να φάμε και ένα ακόμη τέρμα με δόση τύχης. Το πρώτο πέναλτι δεν ξέρω ακόμα γιατί το έδωσε να επαναληφθεί και στο δεύτερο, ο Μαρσέλο φτάνει την μπάλα πρώτος. Στο δεύτερο γκολ υπήρχε και ένα φάουλ εναντίον του Ασένσιο στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά δεν μπορούμε πλέον να το αλλάξουμε. Θεωρώ ότι ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα, αν και η εμφάνιση μας δεν ήταν καλή», τόνισε ο γκολκίπερ της Ρεάλ με αρκετή δόση αυτοκριτικής στη συνέχεια των δηλώσεων του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ