Όταν ο Μανθάνο «εκτέλεσε» την Ρεάλ με τρία πέναλτι!

Όταν ο Μανθάνο «εκτέλεσε» την Ρεάλ με τρία πέναλτι!

Στις 8 Νοεμβρίου ο Μανθάνο έδινε τρία πέναλτι στην Βαλένθια στο 4-1 επί της Ρεάλ ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Δικαιολογημένων…

Θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει… μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα της… εξυγίανσης, των Γραμμένων και των «χαλίφηδων». Έχει ταλέντο ο άνθρωπος στις… εκτελέσεις. Το έκανε χθες στο Βελοντρόμ. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει στην καριέρα του. Το έχει ξανακάνει και μάλιστα πριν λίγες μέρες, στις 8 Νοεμβρίου.

Στο Βελοντρόμ ο Μανθάνο και ο VARιστας με… χειρουργικό τρόπο πήρε το ματς από τα χέρια του Ολυμπιακού και το «δώρισε» στην Μαρσέιγ.
Με τα δύο πέναλτι που σε κάνουν να σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Ειδικά το δεύτερο δεν δίνεται ούτε σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδόσφαιρου με τους… βλαχοπαράγοντες πάνω από το κεφάλι σου και 200 αγριεμένους τύπους σε ένα απομακρυσμένο χωριό.

Το έδωσε όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ! Δέχθηκε την υπόδειξη του VAR και έδειξε την βούλα αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα, αλλάζοντας τα δεδομένα καθώς η τελευταία αγωνιστική θα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα στον 3ο όμιλο.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν ο ίδιος διαιτητής είχε «τινάξει στον αέρα» το ματς Βαλένθια-Ρεάλ για το πρωτάθλημα Ισπανίας. Είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους Μαδριλένους καθώς έδωσε τρία πέναλτι στην Βαλένθια!

Μήπως να είναι και ικανοποιημένοι στον Πειραιά που έδωσε… μόνο δύο στην Μαρσέιγ; Στο θέμα μας πάλι. Για την ιστορία ήταν η πρώτη φορά που σε ένα ματς δόθηκε τρία φάουλ εις βάρος της Ρεάλ! Το έκανε ο Μανθάνο. Και αν ήταν τα πέναλτι… πάσο. Καλά έκανε.

Έλα όμως που ο Μανθάνο στο πρώτο έδωσε επανάληψη ενώ επί της ουσίας δεν υπήρχε λόγος, στο δεύτερο πέναλτι το… είδε μόνο αυτός (με το οποίο έγινε το 3-1) ενώ το τρίτο που ήταν ξεκάθαρο δεν το πήρε χαμπάρι αλλά χρειάστηκε το VAR. Το «κερασάκι» ήταν το δεύτερο γκολ της Βαλένθια όπου υπάρχει επιθετικό φάουλ πάνω στον Κουρτουά.

Οι αντιδράσεις από την Ρεάλ ήταν έντονες, «η πίεση που δέχθηκε όλη την εβδομάδα έπιασε τόπο» έλεγαν άνθρωποι των Μαδριλένων στα ρεπορτάζ που ακολούθησαν καθώς συνολική η διαιτησία του ήταν… περίεργη.

Είπαμε, ο Μανθάνο θα ήταν «κελεπούρι» για τους… εξυγιαντές. Δίπλα στον… κορυφαίο Σιδηρόπουλο, τους Σκουλάδες, τους Φωτιάδηδες και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ