Marca : Φαβορί ο Ποτσετίνο αν φύγει ο Ζιντάν

Marca : Φαβορί ο Ποτσετίνο αν φύγει ο Ζιντάν

Σε περίπτωση που η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης θελήσει να αλλάξει την τεχνική ηγεσία του πάγκου, τότε πρώτος υποψήφιος είναι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ακόμα μία ντροπιαστική ήττα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League. Έχασε με 2-0 στην Ουκρανία από τη Σαχτάρ και κινδυνεύει άμεσα να μείνει εκτός συνέχειας από την κορτφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Με την ήττα αυτή, οι Μαδριλένοι μετρούν μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα ο Ζινεντίν Ζιντάν να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αν και ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με σημερινό (2/12) δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», η Ρεάλ ίσως αναγκαστεί να απολύσει τον Ζιντάν και να πορευτεί με νέο προπονητή στον πάγκο της. Οι δύο επικρατέστερες περιπτώσεις είναι αυτές των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Ραούλ Γκονζάλεθ, που είναι τεχνικός της Καστίγια.

Το δημοσίευμα καταλήγει ότι ο Ποτσετίνο έχει το προβάδισμα, ωστόσο οι παίκτες της «Βασίλισσας» έχουν δείξει να μην έχουν κανένα πρόβλημα με τον Ζιντάν και θέλουν να παραμείνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ