Ζιντάν : «Είμαι έτοιμος να παλέψω μέχρι την τελευταία ημέρα»

Ζιντάν : «Είμαι έτοιμος να παλέψω μέχρι την τελευταία ημέρα»

Αποφασισμένος να επαναφέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον δρόμο των επιτυχιών είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ενωτικός εμφανίζεται ο Ζινεντίν Ζιντάν. Με στόχο να επιστρέψει η Ρεάλ Μαδρίτης στις επιτυχίες άμεσα. Στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα!

Η τελευταία ήττα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει φέρει κατήφεια και έντονο προβληματισμό στις τάξεις της «Βασίλισσας». Και το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από «βαρύ». Στο Champions League, μάλιστα, υπάρχει ο κίνδυνος η Ρεάλ Μαδρίτης να μείνει και… εκτός Ευρώπης! Γεγονός το οποίο φυσικά θα συμβεί, αν συμβεί, πρώτη φορά στα χρονικά!

Ο Ζιντάν όμως δεν πτοείται. Και δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει για τη Ρεάλ μέχρι και την τελευταία ημέρα.

«Αυτή ίσως είναι η πιο δύσκολη στιγμή μου ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες για να τα βγάλουμε πέρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ξέρουμε την κατάσταση. Και έχουμε την ευκαιρία να την αλλάξουμε. Αύριο κόντρα στη Σεβίλλη πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης. Εγώ υπόσχομαι πάντως, ότι θα παλέψω για τη Ρεάλ μέχρι και την τελευταία ημέρα».

Για την κριτική που του ασκείται συνεχώς εξαιτίας των αποτελεσμάτων, ο Ζιντάν απάντησε τα εξής: «Είναι σημαντική η κριτική και φυσιλογική. Αλλά δεν την σκέφτομαι γιατί είναι λογική όταν προπονείς τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ